Hem ::  Frakt & Retur

Frakt & Retur

Vi hoppas att du är nöjd med din förvärva från vår hemsida. Trots detta, förstår vi att du kan hitta tillfällen när du måste ha för att returnera varor till oss. Alla produkter som sänds tillbaka till oss måste vara i utgångsläget i.e.not slitna, ändras eller tvättas, med alla märker fäst. Eller varor kommer att returneras till avsändaren.

avkastning

Inuti den osannolika händelsen av fabrikationsfel, skulle vi byta ut varorna utan kostnad för kunden.

Returnera en vara, måste du maila oss och informera oss om ditt syfte. Vi kommer då att ge dig ytterligare riktningar.

Varor måste returneras i 7 dagar efter mottagandet datum - oanvända och innehåller var och en av originalförpackning och etiketter. Alla fraktkostnader i samband med återlämnande av varorna skulle vara tullen från konsumenten.

utbyten

Att byta ett objekt, bör du maila oss och informera oss om förklaringen. Vi kommer då att presentera dig ytterligare riktningar. Varorna är vanligtvis utbyts i 7 dagar efter mottagandet datum erbjuds de är oanvända och inom den ursprungliga situationen med alla originalförpackning och etiketter. När de återvänder ett objekt för ett utbyte, vänligen se till att ditt namn, adress, telefonnummer och vägbeskrivning är tydligt angivna. Alla frakten i samband med utbyte av varor kommer att vara tullen i kunden.

Vi föreslår starkt att du bara använda DHL, som vi kommer att vara ansvarig för eventuella förlorade paket.

indragningar

Om du vill avbryta din beställning måste du maila oss omgående. Majoriteten av beställningar skickas i 1-2 dagar från orderdatum. Levereras order kan inte avbrytas.

Måste ha för att begära en retur?

Nu kan du förverkliga vår returpolicy, kan du begära en retur med hjälp av typ under och vi kommer att komma tillbaka till dig med ett returnummer, som du måste följa med din beställning.
Du har IP-adress: 54.167.44.32     adidas sneakers , adidas superstar dam , adidas fotbollsskor , stan smith adidas , adidas la trainer