Hem ::  Sekretesspolicy

Sekretesspolicy

Integritetspolicy

Informationen som ges på denna webbplats kommer inte att lämnas ut till någon annan part eller användas för något annat ändamål än vad som anges. vår webbplats gör sitt yttersta för att upprätthålla riktigheten i informationen på denna webbplats, men kan inte ta ansvar för eventuella förluster eller skador som kan uppstå vid användning av informationen. Om du hittar något som orsakar oro vänligen meddela oss. Med tanke på att Internet använder ett öppet system kan vi inte garantera att webbplatsen och nedladdningar nå dig virusfri. Du måste därför vidta alla lämpliga försiktighetsåtgärder för din egen säkerhet.

Vi strävar efter att hålla dina uppgifter privata och endast använda information i enlighet med vår dataskydds licens. Vi lämnar inte ut dina uppgifter till tredje part spara som krävs enligt lag. Om du ger oss information, antingen genom att registrera med oss ​​eller e-posta en förfrågan till oss då denna information endast kommer att användas av oss:

Bearbeta dina beställningar

Kontakta dig om det finns några frågor i samband med din order

Marketing analysändamål

Om du accepterar att berätta om produkter eller specialerbjudanden som vi tror kan vara av intresse för dig.

Du samtycker till att du inte har några invändningar mot att vi kontaktar dig för något av dessa skäl och att man inte anser att det är ett brott mot dina rättigheter enligt telekommunikation (dataskydd och integritet) Regulations 1999.

Vi kan behöva dela din information med tredje part, till exempel. leveransföretag eller kreditkortsföretag, i förhållande till din beställning eller för att vi är skyldiga att göra det enligt lag. Vi kommer inte att ge din personliga information till någon tredje part för utskick eller marknadsföringssyfte.

Om du föredrar att inte ta emot marknadsföringsinformation från oss, till exempel nya produkt- och tjänsteinformation och liknande, eller har tidigare gått med på detta, men ändrar dig kontakta oss.

Godkännande av Sekretesspolicy Villkor

Användning av den här webbplatsen anses visa godkännande av dessa villkor. Om du inte samtycker till dessa villkor, ska du inte använda denna webbplats. Vi förbehåller oss rätten att efter eget gottfinnande, ändra, modifiera, lägga till eller ta bort delar av denna policy när som helst. Vänligen kontrollera denna sida regelbundet för eventuella ändringar. Din fortsatta användning av vår hemsida hemsida efter utstationering av eventuella ändringar av dessa villkor skall innebära att du har accepterat dessa ändringar.

Copyright och varumärken

Vår hemsida behåller copyright på all text och grafiska bilder. Detta innebär att du kanske inte: distribuera text eller grafik till andra utan tillstånd från vår hemsida; "Spegel" eller inkludera denna information på din egen server eller dokument utan vårt tillstånd; modifiera eller återanvända text eller grafik i detta system. Du kan: skriva ut kopior av informationen för eget bruk; lagra filer på din egen dator för endast personligt bruk; referenshyper dokument på denna server från dina egna dokument.
Du har IP-adress: 54.167.44.32     adidas sneakers , adidas superstar dam , adidas fotbollsskor , stan smith adidas , adidas la trainer